Molimo Vas da pažljivo pročitate pravila i Uslove za korišćenje sajta koji se nalaze na ovoj stranici. Pristupanjem sajtu www.dostavau.rs i korišćenjem Servisa podrazumeva se da ste prihvatili i slažete se sa Uslovima i Pravilima Korišćenja.

DostavaU zadržava pravo izmene i dopune sadržaja na sajtu, kao i Politike privatnosti i Uslova korišćenja i to u svakom trenutku i bez prethodnog obaveštenja.

Izmene važe od trenutka kad su objavljene na sajtu, te preporučujemo redovnu posetu ove stranice da biste u svakom trenutku bili informisani o eventualnim izmenama.

 

Intelektualna svojina i autorska prava

DostavaU je internet portal koji je u vlasništvu Unija Grupa doo i ova kompanija je vlasnik i nosilac autorskih i drugih prava intelektualne svojine.

Sadržaj na DostavaU zaštićen je Zakonom o autorskim i srodnim pravima, te ga možete isključivo koristiti za ličnu upotrebu. Sadržaj nije dozvoljeno reprodukovati, duplicirati, kopirati, prodavati, distribuirati, objavljivati ili koristiti u komercijalne svrhe bez pismenog odobrenja Unija Grupa doo. Neovlašćena upotreba sadržaja koja podleže zaštiti autorskih prava podrazumeva svako reprodukovanje, arhiviranje i obradu u drugim medijima, postovanje, objavljivanje, preuzimanje i komercijalno emitovanje. Svako kopiranje, preuzimanje i štampanje tekstualnih, vizuelnih i audio materijala dozvoljeno je isključivo za ličnu i nekomercijalnu upotrebu.

Na sajtu DostavaU nalaze se sadržaji i elementi na koje autorska prava imaju treća lica. Za ovaj sadržaj treća lica imaju potpunu odgovornost, bez obzira što se on nalazi na portalu DostavaU.

DostavaU snosi odgovornost isključivo na sadržaj za koji ima autorska prava, te je svaka strana odgovorna za svoj autorski sadržaj.

 

Uslovi za pristupanje sajtu:

Sajt DostavaU mogu koristiti fizička i pravna lica. Korisnicima se smatraju sva fizička ili pravna lica koja su se registrovala na vremenski neograničeno korišćenje (članovi), lica koja jednokratno pristupaju bez registracije (gosti) ili lica koja bez registracije pristupaju platformi (posetioci).

Sajt DostavaU mogu koristiti isključivo osobe starije od 18 godina. Osobe mlađe od 18 godina sajt mogu koristiti isključivo uz prisustvo starije osobe.

Kao Korisnik sajta pristajete na sedeća pravila i uslove :

Vaši podaci biće istiniti i kompletni, adekvatni i tačni

Ukoliko se informacije koje ste nam pružili promene ili postanu netačne, blagovremeno ćete nas o tome obavestiti

Sadržaje sajta koristićete isključivo u lične svrhe.

Zabranjeno je na bilo koji način ometati ili blokirati rad sajta, ili koristiti mehanizme i softvere koji narušavaju aktivnost stranica na DostavaU. Svako nepoštovanje ovog pravila podleže krivičnoj i materijalnoj odgovornosti.

Informacije, poput korisničkog imena i lozinke, poverljive su i ne smete ih otkrivati trećim licima. Ukoliko dođe do neovlašćene upotrebe vaših poverljivih podataka dužni ste da o tome obavestite DostavaU.

Drugim korisnicima sajta ne smete slati nikakve promotivne ili reklamne ponude.

 

Kao Prodavac pristajete na sledeća pravila i uslove:

Garantujete da su sve informacije, fotografije i cene koje navodite na sajtu verodostojne i tačne.

Garantujete da imate vlasništvo nad svim materijalima koje postavljate na sajt i dajete puno pravo da te materijale koristimo, modifikujemo i objavljujemo.

Odgovorni ste da sadržaj koji objavljujete ne krši autorska prava, ne promoviše nelegalne proizvode i aktivnosti, i ne zauzima uznemirujuć, vulgaran i uvredljiv stav.

Odgovorni ste da sve informacije o Korisnicima koristite isključivo u cilju pružanja usluge i ne dajete ih na uvid i korišćenje trećoj strani.

 

Opis usluga, način rada i ograničenja odgovornosti

DostavaU nudi opise, fotografije i cene proizvoda, te upućuje korisnike na artikle registrovanih prodavaca. Svrha sajta DostavaU je da obezbedi informacije korisnicima o proizvodima koje nude treća lica i ni na koji način ne učestvuje u prodaji. DostavaU ne prodaje proizvode, već to čine isključivo treća lica.

DostavaU nema nikakvu odgovornost i ne učestvuje u transakciji, ugovoru ili kupovini koji se ostvare između Korisnika i Prodavaca.

DostavaU ne daje garanciju na proizvode koje nude treća lica, niti je odgovorna za promenu cene proizvoda. Sajt DostavaU ne garantuje za tačnost opisa, sadržaj i kvalitet proizvoda koje nude treća lica. DostavaU nema odgovornost za kupljene proizvode i odriče se svake odgovornosti i učestvovanja u sporovima i nesuglasicama između Korisnika i Prodavaca.

Opise proizvoda, fotografije i cene na sajtu dostavljaju Prodavci, odnosno treća lica, te DostavaU ne može garantovati da su oni tačni i verodostojni. Proizvode Korisnicima dostavlja i naplaćuje Kupac, i DostavaU ni na koji način ne učestvuje u prodaji i transakciji.

 

Privatnost i zaštita podataka

Prilikom pretrage proizvoda sajt DostavaU prikuplja određene lične podatke koji su nam neophodni za bolje informisanje i pružanje kvalitetne usluge korisnicima. Zakon o zaštiti podataka o ličnosti obavezuje nas da čuvamo i poštujemo privatnost korisnika, kao i da podatke koje nam dostavite ne delimo i ne dajemo na uvid trećoj strani, osim u zakonom predviđenim situacijama.

 

Neprimereni sadržaj

DostavaU zadržava pravo da sa sajta ukloni svaki sadržaj koji smatra neprimerenim, vulgarnim, nasilnim ili koji na bilo koji način krši zakon ili Uslove korišćenja.

 

Kontakt:

Ukoliko imate bilo kakve nejasnoće ili pitanja u vezi Uslova korišćenja i Politike privatnosti možete nas kontaktirati na marketing@unija.net.

 

Prekid saradnje:

DostavaU zadržava pravo da u bilo kom trenutku i bez prethodne najave prekine ili suspenduje pristup ka svojim Servisima ili nalozima korisnika ukoliko proceni da je to neophodno.

Svi korisnici mogu u svakom trenutku prestati da koriste Servise sajta DostavaU.

 

 

 

Šta je DostavaU?

DostavaU je sistem koji olakšava proces prodaje i kupovine na internetu, odnosno, povezuje kupce i proizvođače.  

 

Kome je namenjena DostavaU?

Sajt DostavaU vlasnicima restorana nudi mogućnost da formiraju svoj web shop, odnosno da kupcima ponude ceo svoj asortiman, uz adekvatne fotografije, precizne opise i karakteristike proizvoda.

Kupcima sa druge strane, DostavaU omogućuje posetiocima sajta da pronađu željene proizvode, sa lakoćom ih pretražuju po brendovima i kategorijama i sa ili bez registracije obave svoju online kupovinu prema definisanim uslovima.