Prednosti  Online prodaje

Prednosti Online prodaje

Ukoliko imate restoran, fast food, cvećaru ili apoteku, DostavaU vam može pomoći da proširite svoju ciljnu grupu, dođete do novih klijenata i ostvarite ili povećate profit. Vaš web shop na DostavaU optimizovan je za pretraživače, ističe se u pretrazi i dovodi do boljeg poslovanja i uvećanja prodaje.

Povećanje broja kupaca

Povećanje broja kupaca

Plasiranjem ponude svog restorana na našoj platformi dobijate priliku da vaša ponuda stigne do većeg broja ljudi. Uvećajte svoju bazu stalnih gostiju i potencijalnih novih potrošača, dajte im ponudu koju ne mogu da odbiju. Neka im vaša ponuda bude na dohvat ruke. Za kratko vreme unapredićete svoje poslovanje i podstaći prodaju, a rezultati su Vam uvek dostupni i lako merljivi.

Moderan dizajn

Moderan dizajn

Nudimo vam moderan dizajn online Dostavau aplikacije, koja je pre svega pregledna i estetski privlačnaa u isto intuitivna i jednostavna za korišćenje.

Dizajn je prilagođen mobilnim i desktop korisnicima, a izgled i prikaz sadržaja dostupni su sa svih uređaja, što su glavni preduslovi za poboljšanje prodaje preko interneta.

Dinamički sistem banera u kojima možete promovisati svoju posebnu ponudu.

Jednostavno korišćenje

Da biste otvorili svoju sopstvenu prodavnicu na sajtu DostavaU nisu vam potrebne posebne tehničke veštine.

Platforma je jednostavna za korišćenje i online prodavnicu možete pokrenuti bez ikakvog prethodnog znanja iz ove oblasti.

Sasvim lako preko intuitivnog CMS-a možete menjati sve informacije iz svoje ponude.

Prijavite se

Vaša poruka je poslata.
Odgovorićemo vam u najkraćem roku.
Došlo je do greške.
Proverite da li ste ispravno popunili obavezna polja i pokušajte ponovo.