Prednosti Dostavau aplikacije

Prednosti Dostavau aplikacije

Ukoliko imate restoran, fast food, cvećaru ili apoteku, Dostavau vam može pomoći da proširite svoju ciljnu grupu, dođete do novih klijenata i ostvarite ili povećate profit. Vaš web shop na DostavaU optimizovan je za pretraživače, ističe se u pretrazi i dovodi do boljeg poslovanja i uvećanja prodaje.

Povećanje broja kupaca

Povećanje broja kupaca

Plasiranjem ponude svog restorana na našoj platformi dobijate priliku da vaša ponuda stigne do većeg broja ljudi. Uvećajte svoju bazu stalnih gostiju i potencijalnih novih potrošača, dajte im ponudu koju ne mogu da odbiju, a koja im je na dohvat ruke. Za kratko vreme unapredićete svoje poslovanje i podstaći prodaju, a rezultati su uvek dostupni i lako merljivi.

Moderan dizajn

Moderan dizajn

Nudimo vam moderan dizajn online Dostavau aplikacije, koja je pregledna, estetski privlačna, a istovremeno intuitivna i jednostavna za korišćenje.

Dizajn je prilagođen mobilnim i desktop korisnicima, a izgled i prikaz sadržaja dostupni su sa svih uređaja, što su glavni preduslovi za poboljšanje prodaje preko interneta.

Dinamički sistem banera u kojima možete promovisati svoju posebnu ponudu.

Jednostavno korišćenje

Da biste otvorili svoju sopstvenu prodavnicu na našem sajtu nisu vam potrebne posebne tehničke veštine.

Platforma je jednostavna za korišćenje, online prodavnicu možete pokrenuti bez ikakvog prethodnog znanja iz ove oblasti.

Sasvim lako preko intuitivnog CMS-a možete menjati sve informacije iz svoje ponude.

Prijavite se

Vaša poruka je poslata.
Odgovorićemo vam u najkraćem roku.
Došlo je do greške.
Proverite da li ste ispravno popunili obavezna polja i pokušajte ponovo.